Alennus Adidas Ace 16.1 Court Vihreä/Vihreä/Musta Jalkapallo Saappaat Miesten Online

Se on kyse kontrollista adidas ace 16.1 -tuomareiden miesten jalkapallo-saappailla, jotka on suunniteltu pelihallille. jos voit hallita liikkumista ja hallita palloa, voit omistaa pelin. adidas on aloittanut täydellisen hallinnan vallankumouksen ässä-sarjassaan, jota pelaavat esimerkiksi rodriguez ja oscar. jossa on korkean pitoinen, oikeuskohtainen kumipohja, sinulla on mahdollisuuksia, joita et koskaan uskaltanut ottaa ennen ja jotka eivät koskaan ajatelleet mahdollisuutta. adidaksen vaimennusvaimennus pitää sinut kevyesti jaloillasi loputtoman energian ansiosta ja pysähtymättömän pehmeän tekstuurin yläosa antaa sinulle uskomattoman ensimmäisen kosketuksen palloon. hallitsevat peliä täydellisellä kontrollilla, adidas ace 16.1: n miesten miesten jalkapallo-saappaat.
räätälöity tuomioistuimelle, adidas ace 16.1 -pelissä on kovaa kumipäällyste, jonka avulla voit suorittaa parhaalla mahdollisella tavalla täydellisen vetokyvyn
non-stop-grip-tekstuurin ylhäältä ylhäältä.
kevyt tekstiili kantapää
3-kerroksinen synteettinen nahkainen yläosa mahdollistaa tarkan ohjauksen etusivulle