• Alennus Adidas Messi 16.3 Punainen/Musta/Valkoinen Jalkapallo Saappaat Miesten Myynti

• Kanavan messin tyylikäs armo ja liikkumavaraa kuin mestari tyylikkäässä ja nopeassa adidas messi 16.3 miesten jalkapallokengissä. valtava valinta kilpaileville pelaajille, jotka pyrkivät saavuttamaan ylivoimainen paikallinen kenttä, messi 16.3: lla on erittäin kevyt agilityn kosketus ihon yläosa, joka muotoutuu jalkasi hetkelliseen mukavuuteen ja tukeen. innovatiivinen monikielinen rakennustyöt, joissa on off-center-pitsi edessä, jotta se sopii hyvin yhteen ja parantaa kosketusta ja tuntumaa. luo sujuvan kosketuspinnan tarkkuudeltaan palloohjaukseen. kellua puolustuksen kautta, kuten tuulta puiden läpi, koskemattomalla nopeudella ja tasapainoisella kahvalla messin muotokuvioinnilla. Seuraa suurenmoisia askeleita ja mene kunniaksi adidas messi 16.3 miesten jalkapallojen saappaisiin.
    adidas on suunniteltu kevyelle nopeudelle ja luovalle pallokontrolloimukselle.
    agiligty-kosketus ihon yläosassa tuottaa räjähdyskelpoisen agilityn muovatun tuen ilman kulumista.
    monikielinen rakentaminen ja off-center-nauhat tarjoavat turvallisen istuvuuden ja takaavat tarkan kosketuksen pehmeällä ja silmiinpistävällä pinnalla
    messi-valettu nastarengas takaa erinomaisen pitoa nopeaan liikkeeseen