Alennus Asics Gel-190TR Mesh Sininen/Valkoinen Lenkkitossut Miesten Online

• Alennus Asics Gel-190TR Mesh Sininen/Valkoinen Lenkkitossut Miesten Online

• Oletko moni urheilu persoonallisuus, joka etsii yksinkertaisen ja tyylikkään kengän kaikissa tilanteissa? Monikäyttöinen asics gel-190tr -mallin miesten ristikoulutuskenkä on loistava valinta koko urheilijalle. tyylikäs juoksukenkäprofiili tarjoaa nopeuden ja ketteryyden joustavuutta kevytrakenteisella verkkokerroksella, joka tuottaa viileän hengittävyyden ja tukea sivuttaisliikkeille. geeli-190tr hyödyntää takatasapainon geeliyksikköä, joka tarjoaa optimaalisen mukavuuden jalkojen alla, absorboi iskuja ja pienentää iskuvoimaa. kaksoistiheyksinen duomax -medialukko tarjoaa merkittävän tukirakenteen ja erittäin kestävä ahar ride + ulkopohja on kolminkertainen kestävämpi kuin perinteinen kumi, joka takaa pitkäkestoisen mukavuuden ja kestävän kulumisen. loistava esiintyjä kaikissa urheilulajeissa asics gel-190tr -verkko miesten ristikoulutuskenkä on täydellinen valinta päivälle tuomioistuimessa tai kaupungissa päivässä.
    kevyt verkkokangas, jossa rakenteelliset päälliset, tarjoaa hengittävän tuen kaikille urheilijoille
    geeli-istuinyksikkö kantapäässä imee iskuiskun, joka antaa pehmeän reagoivan tunteen kengän alla
    täyspitkä speva-välipohja materiaali antaa herkälle vaimentumiselle koko kengän
    kaksoistiheyksinen duomax -medialukko tarjoaa poikkeuksellisen kaartuvuuden ja vakauden