Alennus Asics Gel-Contend 3 Sininen/Musta/Valkoinen Lenkkitossut Miesten Outlet

• Alennus Asics Gel-Contend 3 Sininen/Musta/Valkoinen Lenkkitossut Miesten Outlet

• Suuri saappaatasoinen kenkä risteilyttää naapuruston ympärille tai hyppää käyntiin harjoittelujärjes- telmässä, asics-gel-contend 3 miesten juoksukenkä on loistava valinta rentoja juoksijoille. Hengittävä verkkokangas pitää asioita kevyesti, viileänä ja näkyvästi sisäänrakennetulla 3 m: n heijastavalla yksityiskohdalla jotka on suunniteltu parantamaan näkyvää valotusta heikossa valaistuksessa turvallisempia yöaikaan. tukeva kumiteltava trusstic tarjoaa runsaasti kaaren tukijalkoja vakaalle midfoot-tuelle; kun taas strategisesti sijoitettu takataskugeeli vähentää iskuiskun vaikutuksia, joten voit kattaa enemmän etäisyyttä reagoivaan pehmustettuun mukavuuteen. että olet menossa ulos kävelemään koiraa tai irti päivittäisestä lenkistäsi asics gel-contend 3 miesten juoksukenkä on erinomainen valinta päivittäiseen liikuntaan.
    hengittävä kevyt verkkokangas antaa mukavasti viileän istuvuuden
    kumipäällysteiset midfoot trusstic -tarrat runsaasti kaarituetukea ja auttaa midfootin vakautta
    takajalkainen geeliyksikkö antaa pehmeän reagoivan pehmustetun tunteen alustaan ??
    irrotettava muovattu sukkinauha sallii kengän sijoittaa ortopedinen
    3 m: n heijastavuus parantaa näkyvyyttä alhaisessa valaistuksessa ja edistää turvallisuutta
    kengän tyyppi: neutraali - soveltuu vain vähän ihmisille ei yli pronation
    leveys: d (standardin miesten leveys)