• Alennus Asics Gel-Lethal Club 8 Musta/Valkoinen/Sininen Jalkapallo Saappaat Miesten Myydään Online

• Täydellinen aluspaita casual viikonloppu soturit ja kilpailukykyiset klubin pelaajat samoin kuin asics geeli-lethal klubi 8 miesten jalkapallokengät tarjoaa laadukasta mukavuutta, tukea. kevyt paino synteettinen nahka ylempi on suunniteltu vastaamaan jokaisen kauden suojaamaan jalkaa kestävällä tuella. asics pyrkii pitämään sinut kilpaillen parhaalla mahdollisella hg 10mm -tekniikalla nostamalla kantapääsi 10mm minimoimalla loukkaantumisriski; ja takalamppu-geeliyksikkö, joka absorboi iskuiskun ja vähentää nivelkuormitusta. valettu midfoot trusstic tarjoaa paremman keulan tuen ja midfootin vakauden, joka tuottaa tasapainoa ja ohjaa askeleesi. älä koskaan päästä jalansijaa monitoimisen lukituskuvion avulla, joka on suunniteltu tarttumaan ja vapautumaan pyörimissuunnassa; joka tuottaa erinomaisen pitoa kaikissa olosuhteissa. asics gel-lethal club 8 miesten jalkapallo-takki on vankka kenkä hyvästä näyttelijästä.
    synteettinen nahkainen yläosa tarjoaa mukavan kevyt suojavaippa
    hg 10mm -tekniikka nostaa kantapäätä 10mm siirtää kehon massa eteenpäin vähentää rasitusta ja minimoi loukkaantumisvaara
    takataskuinen geeliyksikkö imee iskuiskun, joka antaa pehmeän tuntuman ja vähentää jännitystyötä
    speva-välipohja tarjoaa miellyttävän miellyttävän pehmustuksen