Alennus Brooks Addiction Walker Musta Kävelykengät Naisia Myynti

Purojen riippuvuuskävijän naisten kävelykengät tarjoavat juoksukengän sopivuuden ja tuntuman rennossa päivittäisessä kävelijässä. täyttävät himoidut pitkään kestävät biomogo-välipohjapehmusteet, joustava täysijyväinen nahkainen yläosa, vahva tukijalka ja luotettava luistamaton ulkopohja. ansiosta vain toivo, että askelmittari pystyy pysymään.
täysikokoinen nahka ylempi
hpr vihreä, etummainen mc-kotelorakenne, liukastumaton ulkopohja
takajalkainen vesivirta, etummaisen vesivirta, täyspitkä biomogo, laajennettu progressiivinen diagonaalinen rulla (pdrb), yhdistelmä viimeinen välipohja
antaa tukevan tukimäärän mailin jälkeen tukemalla pieniä kaaria ja pitämällä pronation hallinnassa