Alennus Mizuno Wave Horizon Harmaa/Pinkki/Vihreä Lenkkitossut Naisia Online-Myynti

Ajaa kuin koskaan ennen mizuno horisontissa naisten juoksukengät. joka on rakennettu vasta suunnitellulla aaltolevyllä ja sileällä ratsastusteknologialla, kokee saumattomimman ja vakaan askeleen vielä. x10-kumipohja on erittäin kestävä ja tarjoaa erinomaisen vetovoiman useille pinnoille niin, että voit antaa jalkasi viedä sinne missä haluat.
zonal-muotoinen verkkokangas maksimoi hengittävyyden ja mukavuuden
hiljattain muotoiltu aaltolevy tarjoaa jalkojen ja jalkojen vakauden
tasainen ratsastustekniikka on suunniteltu vähentämään jalkojen kiihtyvyyttä ja hidastumista siirtymävaiheen aikana, mikä mahdollistaa sujuvan askeleen
u4ic-välipohja tarjoaa erinomaisen pehmustuksen ja pehmeän tuntuman