Alennus Mizuno Wave Rider 19 Pinkki/Violettiti Lenkkitossut Naisia Online

• Alennus Mizuno Wave Rider 19 Pinkki/Violettiti Lenkkitossut Naisia Online

• Mizunon suosituin juoksukenkä aalto-ratsastaja 19 punnitsee kaikki rasiat ja ratsastajat. erinomainen yhdistelmä tehokas tuki, reagoiva pehmuste ja kevyt hengittävyys aalto-ratsastaja 19 on erinomainen valinta kaikille juoksijoille, jotka etsivät kestävää suorituskykyä. mizuno-aalto-ratsastaja 19: n rinnakkainen aaltolevyrakenne tarjoaa korkealaatuisen tuen kantapään ja keskijalan kautta, joka soveltuu sekä neutraaleihin että ortotisiin kuljettimiin. mizunon u4ic (euforinen) välipohja yhdistelmä toimii aaltolevyllä, joka tarjoaa herkän pehmustetun tuntuman antamaan uskomattoman sileän ratsastuksen. aallon ratsastaja 19 on varustettu uudella toe-jousella joustavuuden lisäämiseksi ja parannettu sukkahousu tarjoaa lisäkierron, joka auttaa sinua liikkumaan kilometrien läpi. vahvistettu kestävä airmesh-ylempi pitää kengänvalon jaloissa, kun mizunon dynamotionfit-teknologia pakkaa jalka pehmeästi turvalliseen asentoon. joka pystyy mihin tahansa etäisyydestään, mizuno-aallon ratsastaja 19 on jatkuva esiintyjä ja meneminen valintaan sekä aloitteleville että veteraanin maratontereille.
    aaltolevyteknologialla on kevyt, kestävä, herkkä pehmustejärjestelmä, joka on suunniteltu tarjoamaan huippulaatuista tukea ja energian leviämistä pehmeämpi ratsastus
    rinnakkainen aaltopellin muotoilu kantapään kautta midfootissa tarjoaa poikkeuksellisen tukijalat
    u4ic-välipohja tarjoaa reagoivaa vaimennusta jokaisella askeleella
    parannettu sukka liner tarjoaa ylimääräistä pomppia ja joustavuutta