• Alennus Nike Magista Obra Punainen/Musta/Volt Jalkapallo Saappaat Miesten Myynti

• Hallita peliä alusta loppuun vallankumouksellisessa nike magista obra jalkapallokengät. poikkeuksellinen jalkapallokenki tappaville pelaajille, magista obra tarjoaa herkän paljain jaloinoton, joka sopii mainiosti luovaan pallonhallintaan ja tarkkuuteen. nike'sinnovative dynaaminen takki kaulus tarjoaa tukeva sukka-kuin istuma noin nilkan ympärillä turvallinen lukittu tunne; kun taas kuvioitu flyknit ylempi wraps jalka kuin käsine lisättävä kosketus ja tuntuu erittäin lähellä istuvuutta. kevyt ja joustava pebax-nailon ulkopohja toimii kestävällä kartiomainen nastan kuvioinnilla, mikä mahdollistaa nopeat, ennalta arvaamattomat hyökkäykset, joilla on kova monisuuntainen kenttäkestävyys. nike magista obra jalkapallokengät sopivat täydellisesti kilpailijoiden laskemiseen, jotka voivat nähdä pelin avautuvan ennen ketään muuta.
    vallankumouksellinen lentävä ylälinja kiertyy jalkaan mahdollisimman lähellä.
    dynaaminen kaulusliina luo sukka, joka sopii nilkan ympärille. paljasjalkainen tunne
    kuvioitu viimeistely tarjoaa ylivertaisen 360 asteen pallonhallintaa
    ylläpitää kestävyyttä myös ohuimmalla mahdollisella ylhäällä
    hieno nikeskin kerros antaa vedenpitävyyskestävyyden kestävään kaikkiin sääilmiöihin