• Etusivu
  • Miesten
  • Golf Kengät

• Alennus Under Armour Tempo Tour Hybrid Valkoinen/Keltainen/Harmaa Golf Kengät Miesten Alennuksessa

• Käytännössä saada reikä yhden alle panssarin tempo-kiertue hybridi miesten golf-kengät. joka on valmistettu vedenpitävästä nahkaverhosta, joka irrottaa kosteutta ja tarjoaa optimaalisen mukavuuden. nämä golf-kengät ovat panssarin nostoilla varustetulla pehmusteisella välipohjalla, joka tuottaa pehmustetun tuen ja irrotettavan valssihihnan, joka kääri jalkaasi ylivoimaiseen mukavuutta ajatellen. Sisäänrakennetulla kumipuskurilla ja kumipohjaisilla pohjalla, under armor tempo tour-hybridi-miesten golf-kengät ovat kengät, jotka toimivat yhdessä sinun kanssa parhaasi.
    tarjotut pehmustetut välipohjat tarjoavat pehmustetun tuen
    vedenkestävä nahka ylempi
    muovattu sukkinauha kääri jalkaasi optimaaliseen mukavuuteen
    sisäänrakennettu kumipussi estää jalka-kierroksen ja varvastelan paremman kestävyyden ja hallinnan
    kumipohjaiset pohjat ulkopohjaon

Copyright © 2017 Naisten Ja Miesten Halvat Designer Kengät Sale Online | Ilmainen Toimitus All Rights Reserved.