Halpa Brooks Addiction Walker 2E Musta Kävelykengät Miesten Myynti

• Halpa Brooks Addiction Walker 2E Musta Kävelykengät Miesten Myynti

• Purojen riippuvuuskävijä (2e) miesten kävely-kengät tarjoavat juoksukengän sopivuuden ja tuntuman rentoon päivittäiseen kävelimeen. täyttävät himoidut pitkään kestävät biomogo-välipohjapehmusteet, joustava täysijyväinen nahkainen yläosa, vahva tukijalka ja luotettava luistamaton ulkopohja. ansiosta vain toivo, että askelmittari pystyy pysymään.
    täysikokoinen nahka ylempi
    hpr vihreä, etummainen mc-kotelorakenne, liukastumaton ulkopohja
    takajalkainen vesivirta, etummaisen vesivirta, täyspitkä biomogo, laajennettu progressiivinen diagonaalinen rulla (pdrb), yhdistelmä viimeinen välipohja
    antaa tukevan tukikohdan mailin jälkeen tukemalla pieniä kaaria ja pitämällä pronatiota hallitsemaan