• Halpa Nike HyperVenom Phelon II Oranssi/Musta Jalkapallo Kengät Miesten Alennuksessa

• Muotoiltu sopivaksi jalkasi täydellisesti, jalkapallokengät tulevat näkymään juoksennella futsal-kentän ympärillä, mikä luo mahdollisuuden satunnaisesti. kuvioitu synteettinen nahka ylempi lisää tunnustasi palloon, mikä sopii erinomaisesti hikoilijoille. tasainen, ei-merkitsevä ulkopohja antaa sinulle pysyvän otteen tuomioistuimessa, mikä auttaa sinua rikkoa epäonnistuneiden puolustajien nilkat, joissa on kääntyvät läpät ja kauhan kierteet.
    teksturoidut synteettiset nahkaiset yläosat, jotka antavat hyvän kosketuksen palloon.
    kestävä, ei merkitty kumipohja vetokyky tuomioistuimellä
    täydellinen ennalta arvaamattomille, taitaville ja häikäilemättömille hyökkääjille
    silmiinpistävä grafiikka ulkonäön tyyliin tuomioistuimessa
    anatomisesti muotoiltu käsineeseen, joka sopii jalkaan