• Uusi Adidas Ace 17.1 Primeknit Punainen/Valkoinen/Musta Jalkapallo Saappaat Miesten Online-Myynti

• Ota kilpailijasi adidas ace 17.1 -pelien miesten jalkapallo-saappaisiin. non stop grip -tekniikalla, ohut kerros korotettuja pisteitä pitää pallon liimattu jaloillesi, kun ohitat vastustajiasi. Erityisesti suunniteltu nastan kohdistus parantaa nopeutta ja vakautta kovalla maalla, jotta voit virrata pelin läpi täydellisellä tarkkuudella. primeknit-ylävalumuottien jalat sopivat yksilöllisesti ja turvallisesti. kokeile parasta suorituskykyäsi adidas ace 17.1 -pelien miesten jalkapallo-saappailla.
    primeknit-yläosa täydentää jalkaasi erinomaisen suorituskyvyn ansiosta.
    non-stop-tekniikka takaa sinulle pallon hallinnan. kestävä rakenne, joka on suunniteltu kestämään kulutusta