• Uusi Adidas X Tango 16+ Purechaos Turf Punainen/Valkoinen/Musta Jalkapallo Saappaat Miesten Outlet

• Kaksi askelta vastustajasi ympärille ja repäisemme pienen puolen pelin hienolla jalkatyylillä adidas x tango 16+ purespeed miesten kosketuksesta ja turpeen kengistä. hieno valinta nopeisiin ja hämmästyttäviin soittimiin, x tangon 16+ purespeedissa on tyylikäs, puhdasreikäinen yläosa, joka on suunniteltu tuottamaan tukeva ja puristettava sovitus vakaaseen sivusuuntaiseen hetkeen ja suoraviivaiseen nopeuteen. ohut kerros kohotetuista pisteistä ylemmän yläpuolella antaa pysähtymättömän otteen erinomaisen kosketuksen ja optimaalisen pallon säätöön; kun taas kestävä häkin kaaos-ulkopohja takaa räjähtävän nopeuden ja luotettavan pitoisuuden, kun navigoidaan pikiin nopeilla jaloilla. kierrä, käännä ja kierrä tiensä puolustuksen läpi virtaviivainen ja tukeva adidas tango 16+ purespeed miesten kosketus ja turpeen kengät.
    adidas suunniteltu nopeuden ja hallinnan
    purecut sukka-järjestelmä, jolla on katoava pitsi design takaa erinomaisen kosketuksen ja tasainen silmiinpistävä pinta tarkka kuvaaminen ja läpäiseminen
    puhdas kaula-kantapää takaa, että se on turvallinen ja lukittu, sopii reagoimaan tukeen
    adidas non stop grip hyödyntää kohotettuja pintapisteitä ylemmän tason yläpuolella, jotta se tuottaa korkealaatuisen pallonhallinnan