Uusi Brooks Addiction Walker Musta Kävelykengät Naisia Myydään Verkossa

• Uusi Brooks Addiction Walker Musta Kävelykengät Naisia Myydään Verkossa

• Purojen riippuvuuskävijän naisten kävelykengät tarjoavat juoksukengän sopivuuden ja tuntuman rennossa päivittäisessä kävelijässä. täyttävät himoidut pitkään kestävät biomogo-välipohjapehmusteet, joustava täysijyväinen nahkainen yläosa, vahva tukijalka ja luotettava luistamaton ulkopohja. ansiosta vain toivo, että askelmittari pystyy pysymään.
    täysikokoinen nahka ylempi
    hpr vihreä, etummainen mc-kotelorakenne, liukastumaton ulkopohja
    takajalkainen vesivirta, etummaisen vesivirta, täyspitkä biomogo, laajennettu progressiivinen diagonaalinen rulla (pdrb), yhdistelmä viimeinen välipohja
    antaa tukevan tukikohdan mailin jälkeen tukemalla pieniä kaaria ja pitämällä pronatiota hallitsemaan