Uusi Nike Mercurial Vapor X Oranssi Jalkapallo Saappaat Miesten Myydään Verkossa

Saumaton räjähdys on saatavana nike mercurial höyry x fg jalkapallo saappaat. jossa ommeltu kieli ja super ohut teijin yläosa, saat upean tunnelman palloa ympäri jalkaa näissä saappaissa. uusi kevyt nylon-pohjalevy tarjoaa erinomaisen joustavuuden ja reagointilastan, joka sopii erinomaisesti kun sieppaat siiven alta. Nike's mercurial -tuotevalikoima vie jälleen askeleen eteenpäin höyryn kymmenennellä versiolla.
super-kevyt ja ohut teijin-yläosa sopii jalkaan sopivaksi sopivaksi
acc - kaikissa olosuhteissa säätötekniikka varmistaa, että saat saman tuntuman märillä pinnalla, kuiva
mikro-kuvioitu yläosa lisää kosketusta ja tuntumaa palloon
kielen vähäisempi muotoilu käsineelle kuin sopiva