• Uusi Nike Zoom Rival Waffle Sininen/Punainen Urheilujalkineille Naisia Myydään Online

• Nike zoomin kilpaileva vohvelirauta ja kenttäkengät on suunniteltu antamaan sinulle mukavuutta ja tukea, jota tarvitset mihin tahansa pinnalle. joka on suunniteltu monitieteisen juoksijan mieleen, perinteiset vohvelipohjaan lisätyt korvakkeet antavat sinulle paremman vedon, kun poistut radan turvallisuudesta. puristusmuovatut flashlon-välipohja antaa sinulle kevyt ja reagoiva ajomukavuus, kun etusijalla olevat jousivat urat antavat luonnollisen tuntuman.
    hydrofobinen verkkokangas pitää jalat viileänä ja kuivana.
    synteettinen verkkokangas tarjoaa mukavan pitkän päivän radalla
    reagoiva flashlon-välipohja antaa sinulle kevyt ja reagoiva ajomatka
    luonnollinen tuntuma etusivun joustavien urien ansiosta
    ulkopohjan vohvamalli antaa lisäkestävyyden ja monipintaisen vetokyvyn