Uusi Nike Zoom Train Complete Harmaa/Keltainen Lenkkitossut Miesten Outlet

• Uusi Nike Zoom Train Complete Harmaa/Keltainen Lenkkitossut Miesten Outlet

• Osua kuntosalille ja voittaa seuraava harjoitustasi täydellisessä mukavuudessa nike-zoom-junan täydellisissä miesten koulutuskengissä. erinomainen vaihtoehto monipuoliselle harjoittelulle, täysi zoomausjuna takaa viileän, tuoreen, sopivan kevytverkkoon, joka on suunniteltu maksimoimaan hengittävyys. integroidut flywire-kaapelit toimivat nauhojen kanssa, jotka tarjoavat turvallisen lukitun asennelman, joka on suunniteltu tukemaan ketterää liikettä; kun taas kantapäässä oleva näkyvä zoomausilma-yksikkö toimittaa reagoivaa pehmustusta jalkojen alla pehmolelujen mukavuuteen, kun työnnät fyysisiä rajoja. Kumipohja, jossa on kestävä vetokuvio, tarjoaa kestävän otteen vakaaseen ja tasapainoiseen liikuntaan. räjähtää jokapäiväisen harjoittelun aikana uskomattoman vauhdilla luotettavalla nike zoom -junalla täydentimen harjoittelukengillä.
    kevyt, hengittävä mesh-yläosa tarjoaa viileän ja miellyttävän sopivan.
    nike flywire -kaapelit kääritään midfootin ansiosta, joka takaa turvallisen istuvuuden ja lukittuneen tunnelman
    kaksisuuntainen vaahtomainen välipohja absorboi iskuja ja hajottaa vaikutuksen, joka takaa pehmeän ja vakaan pehmustuksen
    näkyvällä zoomausyksiköllä kantapäässä antaa pehmeän ja reagoivan tunteen kengän alapuolella
    joustavat urat ulkopohjalla mahdollistavat joustavan jalankulun luonnollisen harjanteen