• Uusin Adidas Messi 16+ Pureagility Harmaa/Hopea/Vihreä Jalkapallo Saappaat Miesten Outlet

• Siivu läpi puolustuksen nopealla ja tarkalla jalustalla, jonka lionel messi ilmentää adidas messi 16+ pureagility miesten jalkapallo saappaat. osa upeasta välilevystä, saappaat ovat seurausta yhteistyöstä messin kanssa tukemaan hämmästyttäviä hahmojaan kentällä. agilityknit-yläosa varmistaa, että saappaat tuntevat olonsa mukavalta ensimmäisestä hetkestä, kun ne liukenevat, minimoimalla rikkoutuminen ajoissa. pureagility-ominaisuus, liukastumisenkaulus, joka lukitsee kantapään tukemaan nopeita suunnanmuutoksia, voit tuhota kaikki puolustajat, jotka yrittävät hävittää sinut hulluohjauksella ja jalkojen nopeudella. ylemmän puhdas pinta-ala johtuu puhdasleikkauksesta, joka antaa sinulle ennennäkemättömän tunteen ja hallinnan tasoa, joten tuntuu siltä, ??että sinulla on pallon pallo. tuuletusnopeus, joka edustaa messin pelityyliä, emuloi sprintikehikon ulkopohjaa ja räätälöityä tappiokuviota. adidas sprinttokuvioinen ulkopohja on kevyt ja joustava, minkä ansiosta voit asettua vastustajalle helposti ja käärmätä jäljellä olevaa tuhoa vastakkaiseen puoleen. räätälöity valettu nastankuvio tukee nopeaa jalkaa, joten voit vetää kaikki näytöt, joita sinun pitää ottaa pelin seuraavalle tasolle.
    agilityknit ylempi vaatii nolla kulumisajankohdan
    purecut laceless-malli tarjoaa ylivoimaisen ylivoimaisen pinta-alan kosketus ja tunnelma
    liukumaton purukumi kaulus lukitsee kantapään tukemaan vaurioittavia kulkuneuvoja puolustuksen avulla
    sprintframe-ulkopohja kehitetty yhteistyössä messin kanssa nopeuden ja vakauden edistämiseksi