Uusin Asics Gel-Quantum 360 Musta/Punainen Lenkkitossut Naisia Myydään Verkossa

Rikkoa ajan ja tilan rajat puhtaalla nopeudella suorituskyvyssä asics gel-quantum 360 naisten juoksukengissä. mahtava valinta elititason juoksijoille, geeli-kvantti sisältää innovatiivisen fluidfit-yläosan, joka on suunniteltu monisuuntaisella venytysverkolla, joka antaa mukautetun istuvuuden jokaiselle jalalle. takana ja etusivulla olevat geeliyksiköt toimivat reagoivalla solyte-välipohjalla, joka vaimentaa jalkoja jalkojen alapuolella oleviin kilometreihin, kun taas kestävä asics korkea kulutuskumi (ahar) vetokuvio takaa erinomaisen otteen ja pitkäkestoisen vetoaseman vakaanopeuden saavuttamiseksi. nopeuttaa päivittäistä ajojasi kevyellä mukautetulla mukavuudella ja saavuttaa maksimaalisen nopeuden asics-geeli-kvantti 360: n naisjalkineissa.
asics fluidfit monisuuntainen joustava mesh-yläosa takaa mukautetun istuvuuden ja hengittävän tuntuman.
standardin pitsirakenne takaa turvallisen asennuksen
heijastava yksityiskohdat parantavat näkyvää altistusta heikossa valossa
taka- ja etusuuntageeliyksiköt absorboivat iskua ja vähentävät pehmytkudoksen rasitusta
reagoiva solyte-välipohja antaa reagoivan pehmustuksen alustaan ??
ohjaa trusstic vähentää painoa ja parantaa vakautta ja tukea
vaikutusohjausjärjestelmä rohkaisee ja parantaa jalan luonnollista kulkua tehokas ja sileä harjoitus
comfordry sockliner irrottaa kosteutta kylmän tuntuisuuden ja hajujen ennaltaehkäisyn vuoksi
asics korkea kulutuskumi ulkopohja tarjoaa pitkäikäisen pitoa tasapainotetulle suorituskyvylle