• Etusivu
  • Naisia
  • Kengät
Uusin Converse Chuck Taylor All Star Dainty Musta/Kulta Kengät Naisia Myydään Online

Risteilevät kaduilla tyylillä niin klassista, että se ei ole viimeisimpien muotojen trendien alainen. vastakkain hieno alhainen naisten rento kenkä tarjoaa klassisen chuck taylor -näytön hiljaa himmennetty muotoilu. tämä sneakerillä on kaikki alkuperäisen klassikon tunnusmerkit kestävillä kankaalla ylemmillä ja vulkanoiduilla kumipohjailla, jotka takaavat kestävän kulumisen ja erinomaisen vetovoiman. klassisesti mukavasti aina tyylikkäästi vastakkainen hieno alas on täydellinen sneaker päiväkaupunkiin.
slimmed down versio alkuperäisestä käänteisestä chuck taylorista tähtien sneaker tarjoaa klassista tyyliä ja vintage-houkuttelevuutta
perinteinen kangas ylempi tarjoaa kestävän kestävän kulumisen
vulkanoidusta kumipohjasta lisää veto- ja joustavuutta
alhaalla leikattu sneaker